Nieuwe website en toch hetzelfde?

AllYouNeedZoals u ziet is de website vernieuwd. Dus niet helemaal nieuw, want dat geeft te veel onrust. Dus hebben we het "gevoel" hetzelfde gelaten en hier en daar wat zaken gepimt. De updrade was nodig, omdat onze "oude" website niet meer voldeed aan de huidge technische standaarden van o.a. beveiliging en snelheid. Dan kun je lang wachten met omzetten, maar er komt een punt, dat je wel om moet. Dat punt is afgelopen maand bereikt en zijn we in volle vaart aan de slag gegaan om alles over te zetten. Dat was best een klusje, maar uiteindelijk hebben we het met zijn allen toch voor elkaar gekregen. 

Als technisch webmaster dank ik allen die een inspanning hebben geleverd om zaken neer te zetten zoals ze nu staan. Een schone taak voor de redactie en de content-webmaster om zaken weer vanaf hier op te pakken.

 Als u om wat voor reden dan ook vragen heeft over de website, schroom dan niet om in de mail te klimmen en uw bericht te sturen aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fred van der Zwalm (techn. webmaster)

 Lees ook artikel Ad Heesbeendeco lijn

omhoog


 

Komend Evenement


Wandelaar zwart klein

08-09-2019
GRCN Wandeling & Buffet

Ugchelen