Achtste Wandeling & Buffet Ugchelen 

IMG 6914

Zondag 8 september 2019

Ugchelen is zondag 8 september the place to be voor elke liefhebber, die graag met zijn Golden(s) wandelt. Op die dag wordt voor de achtste keer op rij de traditionele GRCN-wandeling gehouden. 

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. De wandeling is elk jaar een doorslaand succes, zeker honderd Goldens en tweehonderd wandelaars maken er in een mooie ambiance een gezellig en onvergetelijk spektakel van. De wandeling begint rond 14.15 uur, echter niet eerder dan dat er eerst een groepsfoto op de ’Ugchelse zandheuvel’ is gemaakt.

Er is een mooie route uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied ’Het Leesten’. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde wandeling lopen. De jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde ’Natte Neuzen Route’. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer, maar dienen wel onder appèl te staan. Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht. Er staat dan gratis koffie en cake klaar.

Wilt u aanwezig zijn op deze dag? Dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. U kunt dan ook aangeven of u deelneemt aan het buffet. De kosten voor het buffet inclusief een consumptie zijn € 18,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Het buffet start rond 16.30 uur.

Deze dag is voor fokkers een mooie gelegenheid voor een nestreünie.

 

Inschrijven klik hier…

De inschrijving sluit donderdag 5 september om 21.00 uur 

 

  • Iedere Golden krijgt een attentie, beschikbaar gesteld door Prins Petfoods, www.prinspetfoods.nl, na de wandeling af te halen bij het secretariaat.
  • Zoekt u een mooie halsband voor uw Golden, een show- of jachtlijntje of een leuk speeltje? U kunt hiervoor terecht op de stand van Moondust Leashes, https://www.facebook.com/MoondustLeashes/
  • Mooie zelfgemaakte home decoraties vind u op de stand van Ponne’s Restyle. https://www.ponnesliberty.com/ponnes-restyle
  • Zelfgemaakte badjassen en kleedjes voor uw Golden zijn verkrijgbaar bij de stand van Ellen Rietdijk.
  • Fred Smink zal deze dag weer aanwezig zijn voor een mooie fotoreportage voor Golden Nieuws en de website. Voor foto-albums van de wandelingen van de afgelopen jaren klik hier

 

Het adres: Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

Meer informatie en routebeschrijving:  www.hetleesten.nl

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michel Vogel

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-28766230

IMG 7190IMG 8111

Komend Evenement


Wandelaar zwart klein

08-09-2019
GRCN Wandeling & Buffet

Ugchelen