Zondag 18 september een heerlijke boswandeling en buffet in Ugchelen

IMG 6914 IMG 8111

Ugchelen is zondag 18 september the place to be voor elke liefhebber, die graag met zijn Golden(s) wandelt. Op die dag wordt na twee jaar weer de traditionele GRCN-wandeling gehouden.

Het evenement is toegankelijk voor leden en niet-leden met hun familie en vrienden. De wandeling is elke keer een doorslaand succes. In eerdere edities hebben zo’n  honderd Goldens en tweehonderd wandelaars, in een mooie ambiance, er een gezellig en onvergetelijk spektakel van gemaakt. De wandeling begint rond 14.15 uur, echter niet eerder dan dat er eerst een groepsfoto op de ’Ugchelse zandheuvel’ is gemaakt.

Er is een mooie route uitgezet op de Midden-Veluwe in natuurgebied ’Het Leesten’. Alle Goldens zullen bij aanvang dezelfde wandeling lopen. De jongere en oudere viervoeters kunnen op een gegeven moment uitwijken naar de kortere route. De volwassen honden lopen een langere wandeling, de zogenaamde ’Natte Neuzen Route’. Onze Golden Retrievers mogen vrij loslopen in het gebied van Staatsbosbeheer, maar dienen wel onder appèl te staan.

Wandelaars worden tussen 13.00 en 13.30 uur verwacht. Er staat dan koffie/thee en cake klaar. We sluiten de dag af met een goed verzorgd buffet. U kunt dan ook op het inschrijfformulier aangeven of u deelneemt alleen aan de wandeling of ook aan het buffet, deze start rond 16.30 uur.

Inschrijving gesloten...

De inschrijving sluit woensdag 14 september om 22.00 uur.

Voor iedere Golden hebben wij natuurlijk ook wat lekkers, dit is na de wandeling af te halen bij het secretariaat. Ook dit jaar zullen weer diverse standhouders aanwezig zijn zodat u uzelf of uw Golden kunt verwennen met iets leuks of lekkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de evenementencommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het adres:

Het Leesten

Hoenderloseweg 191

7339 GG Ugchelen

Voor foto's van voorgaande jaren Klik hier...

DSC09914 DSC09803

 IMG 7190