2023 Golden Sup

Golden Sup

Zondag 11 juni 2023

Ook dit jaar gaan we weer suppen in Alphen ad Rijn; dit keer niet in het najaar maar in juni, zodat we hopelijk wat beter weer hebben.

Je hoeft zeker geen fanatieke sporter te zijn om mee te doen aan dit leuke evenement; een zwemdiploma (let op: ook de hond moet kunnen zwemmen), een goed humeur, niet bang zijn om nat te worden en het meenemen van je Golden Retriever is voldoende!

We gaan in kleine groepjes van het water op en ter plaatse ligt al het materiaal (plank, peddels en evt. een wetsuit) voor je klaar.

Natuurlijk worden de groepjes begeleid door ervaren sup-instructeurs, die je alles gaan leren over het pedellen op de plank samen met je hond.

 

Locatie:

Verlengde Aarkade 30

2406 LB Alphen aan den Rijn

Tijden:

Ochtendprogramma: groep 1 start om 10.00 uur / groep 2 start om 11.00 uur.

Middagprogramma: groep 1 start om 12.00 uur / groep 2 start om 13.00 uur.

Je kunt een voorkeur opgeven voor de ochtend of de middag. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. Leden van de Golden Retriever Club Nederland hebben voorrang indien het aantal inschrijvingen de maximaal beschikbare plaatsen overstijgt.

 

Bent u net zo enthousiast als wij? Schrijf u dan in middels onderstaande link.

Geannuleerd wegens te weinig animo...

De inschrijving sluit onherroepelijk op 2 juni 2023 of indien het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijven voor het suppen is alleen mogelijk met een online betaling via iDEAL. Als, om welke reden dan ook, het voor u niet mogelijk is online in te schrijven en te betalen, neem dan contact op met het secretariaat.                  

Graag zien we u op 11 juni!

De evenementencommissie