Raad van Beheer vraagt om reacties op gezondheidsbeleid

downloaden    logo GOLDEN NIEUW DEF kleur

De Raad van Beheer heeft alle aangesloten verenigingen benaderd met het verzoek een aantal conceptvoorstellen op het gebied van het gezondheidsbeleid aan de leden voor te leggen. De voorstellen zijn gepubliceerd op de website van de RvB. De Raad heeft gevraagd alle suggesties en vragen van onze leden te bundelen en uiterlijk 1 augustus op te sturen.

De voorstellen bestaan uit een videopresentatie door een bestuurslid, een handout van de presentatie en een conceptvoorstel in tekst uitgewerkt. Aanvankelijk waren er in het voorjaar informatieavonden voor leden, fokkers en geïnteresseerden gepland, maar wegens corona konden deze bijeenkomsten niet doorgaan en is voor deze vorm gekozen.

Op basis van de terugkoppeling zullen de voorstellen, eventueel met aanpassingen op basis van de reacties, opgenomen worden voor besluitvorming tijdens de Algemene Vergadering van de Raad, die op 5 september wordt gehouden. Voor alle duidelijkheid: het gaat om aanpassingen van het Kynologisch Reglement, die bij goedkeuring door de ALV door alle rasverenigingen dienen te worden overgenomen in hun (fok)reglementen.

Alle informatie vindt u via de website van de RvB: www.houdenvanhonden.nl/concept-gezondheidsbeleid. U kunt op de items onder ieder hoofdstuk klikken om deze te bekijken.

Leden van de GRCN kunnen hun reacties t/m 3 september sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle duidelijkheid: gezien het korte tijdsbestek zullen reacties welke tot 1 augustus binnenkomen worden gebundeld en doorgestuurd naar de Raad van Beheer en reacties tussen 1 augustus en 3 september zullen meewegen tijdens de stemming over de voorstellen.