Penningmeester legt functie neer

Na het aantreden van het huidige bestuur in maart 2018 vond in juli een wijziging in de portefeuilleverdeling plaats. Hans Winkels nam als algemeen bestuurslid het stokje van penningmeester over.

Hij stond hiermee direct voor de uitdaging een enorme administratieve achterstand weg te werken. Dit bleek een klus die uiteindelijk meer dan achttien maanden in beslag nam en nog niet helemaal is afgerond. De laatste loodjes stonden voor 2020 gepland. Helaas heeft ook hierin de Covid-19 crisis hard ingegrepen. Net als bij velen werd ook het bedrijf van Hans Winkels hard geraakt door de maatregelen. Met hetzelfde enthousiasme als waarmee hij de financiële achterstand te lijf is gegaan, heeft hij zich op het voortbestaan van zijn onderneming gestort. Die inspanningen zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten en heeft hij in het belang van zijn gezondheid moeten besluiten zijn functie als penningmeester in oktober 2020 neer te leggen.

Wij waarderen zijn inzet bij het wegwerken van de financiële achterstand en zijn inbreng in andere kynologische zaken. Hoe belangrijk zijn werk ook is en was voor de GRCN, het belang voor Hans en zijn gezin is groter en wij respecteren zijn moeilijke keus. Wij danken hem voor zijn inzet en wensen hem en zijn gezin heel veel succes, gezondheid en voorspoed toe in de hoop dat zaken op korte termijn beter gaan verlopen.

Oproep

De werkzaamheden van de penningmeester zijn tijdelijk binnen het bestuur verdeeld en de continuïteit is gewaarborgd door de inzet van een externe partij. Het bestuur beraadt zich over mogelijke kandidaten voor de opvolging van Hans Winkels en roept leden die affiniteit met financiële administratie hebben, de GRCN een warm hart toe dragen en bereid zijn hier tijd en energie in te steken, zich aan te melden als kandidaat voor het penningmeesterschap. Bent u van mening de juiste kandidaat te zijn, schrijf dan een brief met cv en motivatie aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wico van der Linden, voorzitter