Herdruk jubileumboek

golden jubileum omslag

Het bestuur heeft vanwege de aanhoudende belangstelling en de nog beperkte voorraad besloten het Jubileumboek dat in 2016 door de GRCN ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan is uitgebracht, te herdrukken. Het boek zal in een omvang van 1000 exemplaren worden herdrukt en via de ledenadministratie gratis ter beschikking worden gesteld aan de nieuwe leden.

Hoewel er destijds met grote zorgvuldigheid aan het Jubileumboek is gewerkt, zijn er helaas toch een paar foutjes ingeslopen. Deze tweede druk biedt ons de mogelijkheid die fouten te corrigeren. Archivaris en erelid Riet te Riele, die een grote bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit historische naslagwerk, zal alle teksten nog eens nalezen en waar nodig aanpassingen adviseren.

Iedereen krijgt tot half september de tijd om eventuele correcties c.q. rectificaties te melden. Daarna worden alle opmerkingen gebundeld en teruggekoppeld naar Riet te Riele. Vervolgens gaat de definitieve versie naar de drukkerij om te worden verwerkt.

Reacties mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.