Uw Gouwe Ouwe in de Eregalerij

Als uw Golden de leeftijd bereikt van 12 ½ jaar, mag hij of zij de clubtitel ‘Gouwe Ouwe’ voeren en verdient hij of zij een plaatsje in het Golden Nieuws.

U kunt dan een foto en een tekstje van maximaal 200 woorden insturen op de hieronder aangegeven wijze en onder de daar vermelde voorwaarden. Dit kunt u het hele jaar door doen. Bent u in het bezit van een Golden Retriever die op 20 december 2021 tenminste 12 ½ jaar oud is? Dan wordt het extra bijzonder en komt uw Golden in aanmerking voor een plaatsje in de Eregalerij der Gouwe Ouwe! Deze Eregalerij plaatsen we ieder jaar in het decembernummer van Golden Nieuws.

Wat moet u doen om in de Eregalerij te komen?

De hond moet in het bezit zijn van een stamboom, u dient lid te zijn van de GRCN en als eigenaar op de stamboom vermeld te staan of, indien van toepassing, een kopie van het eigendomsregistratiebewijs van de Raad van Beheer. U kunt een kopie van de stamboom naar onderstaand mailadres sturen. Een foto in een zo groot mogelijk bestand (minimaal 1 MB) en een stukje tekst van maximaal 200 woorden (aan te leveren als bijlage in een Word bestand) mogen er ook bij.  Alleen de Gouwe Ouwe waarvan een kopie-stamboom is ontvangen, wordt in de Eregalerij geplaatst. Heeft u al eens een stamboom ingestuurd, dan verzoeken wij u dat nogmaals te doen. Wij wijzen u erop dat als uw inzending niet aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet, deze niet zal worden geplaatst. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

De deadline voor inzending voor de Eregalerij is 15 november 2021. Daarna kunnen er geen aanmeldingen voor de Eregalerij meer worden ingeleverd. U kunt uw kopie-stamboom, tekst en foto mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.