Voorzittershamer met Golden

Bestuursmededeling

Het bestuur van de vereniging De Golden Retriever Club Nederland vraagt uw aandacht voor het volgende:

Op 5 november 2022 heeft de voorzitter Wico van der Linden bij het bestuur aangegeven te zullen aftreden en zich niet herkiesbaar te stellen. Ten tijde van de bestuursvergadering op 16 november 2022 hebben ook mevr. Jenny de Bruin en mevr. Anita Kusters respectievelijk 1e en 2e secretaris te kennen gegeven hun functie ter beschikking te stellen en niet herkiesbaar te zijn.

Het moment van aftreden zal de te houden Algemene Leden Vergadering 2023 zijn en tot die tijd zullen de aftredende bestuursleden hun taken blijven uitvoeren en voorbereidingen treffen voor de overdracht aan nieuw te verkiezen bestuursleden.

Het bestuur van De Golden Retriever Club Nederland roept met klem geschikte kandidaten op zich aan te melden voor de vacante bestuursfuncties waarbij de voorzitter rechtstreeks door de ALV wordt gekozen en de overige functies worden verdeeld binnen het bestuur. Wij hopen op een grote bereidwilligheid zodat er een bestuursverkiezing kan worden gehouden waarbij de meest geschikte kandidaten worden gekozen.

Heeft u interesse of vragen over de te vervullen bestuursfuncties dan kunt u zich, via mail, wenden tot Wico van der Linden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dennis Vecht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het Golden Nieuws van december 2022 zal uitgebreider worden ingegaan op deze mededeling en oproep.

 

Namens het bestuur van Golden Retriever Club Nederland

Wico van der Linden

Voorzitter