JPC Agenda


Mededelingen:

* Voor nadere informatie over uw lidmaatschap kunt u zich wenden tot de ledenadministratie: Inge Berendsen e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De agenda van 2023 staat nu online maar is uiteraard onder voorbehoud van de eventuele veranderende regelgeving rondom COVID-19.

* De inschrijvingen van de diverse evenementen zullen op verschillende momenten openen. Houd hiervoor onze site en FB pagina in de gaten!
 
PER 1-2-2023 worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in ons JPC reglement:
Betrefende ex aequo eindiging WT: Bij een gelijk aantal punten én een gelijk aantal binnengebrachte apporten vind de rangschikking plaats middels een barrage, of de gedelegeerde wijst in overleg met de organisatie vóór aanvang van de workingtest proeven aan die bepalend zijn voor de rangschikking. Indien de door de gedelegeerde aangewezen proeven, gezien de gelijke punten, evenmin uitsluitsel geven, volgt alsnog een barrage.
Betreffende het "Model apport": Het correct staande afgeven van het apport leidt niet meer tot puntenaftrek. (zie het reglement art. 7.2.11 op pag. 27 voor de exacte ombeschrijving) 

PER 1-1-2022 zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd in ons JPC reglement:
Annulering Inschrijving: - Een inschrijving kan uitsluitend via een email aan het wedstrijdsecretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden geannuleerd. Mondelinge annuleringen van een inschrijving wordt niet geaccepteerd. 
Restitutie Inschrijfgeld: - Indien een deelnemer niet kan deelnemen wegens overschrijving van het evenement worden geen administratiekosten ingehouden en dus het gehele inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering van de inschrijving voor de sluitingsdatum worden 15% administratiekosten ingehouden en derhalve niet het volledig inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering van de inschrijving na de sluitings-datum wordt er geen inschrijfgeld gerestitueerd.
KWT: - De minimale leeftijd van de hond voor deelname aan de Koudwildtest is gewijzigd, deze gaat van 1.5 jaar naar 2 jaar. houd hier rekening mee als u wilt inschrijven.
WT: - Deelnemers die na sluitingsdatum van de inschrijving een hoger diploma halen als waarvoor is ingeschreven, worden niet meer toegelaten in de lagere klasse
VW: - Lotingwijze voor de veldwedstrijden is gewijzigd 
 

 Terug omhoog