JPC  Evenementen 2019

Hieronder vindt u een kort overzicht van de komende wedstrijden, de data waarop de inschrijving geopend/gesloten is en een link waar u zich inteschrijven.  Verder op de pagina vindt u uitgebreide informatie over deze wedstrijden.

datum event plaats open gesloten open link
09 feb KWT Heino open 26-01 inschrijven>>
23 feb CT
op uitnodiging 
03 mrt CD 1 Meijerstad * 01-01
17 mrt OWT Dongen
myorweja
14 apr WT 1 Wierden 01-01
29 mrt IWT selectiedag Rhenoy |myorweja
n.n.b. TWT n.n.b.
26 mei CD 2 Heerle 01-01
01 jun IWT n.n.b. |myorweja
02 jun IWT n.n.b.
23 jun CD 3 Simonshaven |01-01
07 sep SJP Meijerstad *
12 okt MAP Zuidland myorweja
19 okt CD 4 Spaarnwoude
16 nov Gold-Cup n.n.b op uitnodiging
* voorheen Schijndel
Legenda:
CD = Clubdiplomadag
CT=Champions Trophy
WT = Workingtest
KWT = Koudwildtest
SJP = Standaard Jachonden Proef
MAP = Meervoudige Apporteer Preof
OWT = Orweja workingtest
WT = International Working Test
TW   = Teamwedstrijd 
NK-VW = Nationale kampioensveldwedstrijd

 

09 februari Koudwildtest in Heino 
Dit evenement is een uitstekende voorbereiding op een veldwedstrijd, maar ook voor een MAP of OWT. Elke deelnemer ontvangt een certificaat van deelname met een kort verslag, verzorgd door de keurmeesters zodat je weet waar jij en je hond staan als je deelname aan een apporteerveldwedstrijd overweegt. Er wordt gebruik gemaakt van al eerder (dus koud) geschoten wild. Het is beslist géén wedstrijd maar een test.

De eisen zijn: minimaal een B-diploma, moet enigszins dirigeerbaar zijn, leeftijd minimaal 18 maanden, leeftijd niet ouder dan 5 jaar (bij inschrijving krijgen de jonge honden voorrang), de hond mag geen veldwerkkwalificatie hebben, de hond moet probleemloos veer- en haarwild apporteren. De inschrijving is opengesteld voor alle Retrieverrassen. Het maximale aantal toe te laten honden bedraagt 12. Bij over-inschrijving hebben Golden Retrievers voorrang.
Het inschrijfgeld bedraagt: € 50,00 voor GRCN-leden en € 55,00 voor niet GRCN-leden.
De sluitingsdatum van inschrijving is 26-01-2019.
inschrijven>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Veldwedstrijden algemeen:
Inschrijving alleen via My Orweja
Betaling veldwedstrijden:
Het inschrijfgeld voor de veldwedstrijd hoeft u pas te voldoen nadat u schriftelijk bericht heeft ontvangen dat u aan de veldwedstrijd kunt deelnemen. U ontvangt per mail bericht of u kunt deelnemen aan de veldwedstrijd.
Voor deelname aan de veldwedstrijden dienen voorjagers zich kritisch af te vragen of hun honden kunnen voldoen aan de zware eisen die gesteld worden in het “Algemeen Veldwedstrijd Reglement”, addendum Retrievers, met name de eisen die gesteld worden bij de wedstrijdvorm voor de voet en ter drijfjacht, zie hiervoor KNJV-website.
Publiek of begeleiders van voorjagers kunnen NIET worden toegelaten. De gang van zaken in het jachtveld en waarborging van de veiligheid staan dit niet toe