Vijf leden van verdienste op KCM en ALV

KCM 2022: Vier leden benoemd tot lid van verdienste

Ze glunderden en toonden zich blij verrast met hun benoeming tot lid van verdienste. Tijdens de Kampioenschapsclubmatch (KCM) in Hoenderloo werden Carla Kuipers, Dave Kuipers, Jack Verboom en José Verboom (de dochter van Jack) op Hemelvaartsdag vanwege hun jarenlange inzet voor de GRCN geërd met een speld van verdienste. Zijn kregen de speld uit handen van voorzitter Wico van der Linden. De preses roemde de inzet van het viertal dat al sinds de begin jaren negentig betrokken is bij de inrichting van diverse evenementen van de GRCN, zoals de op- en afbouw van tenten, ringinrichting, parkeren e.d.

ALV 2022: Ad Heesbeen benoemd tot lid van verdienste

De Golden Retriever Club Nederland heeft Ad Heesbeen op de ALV bij zijn afscheid als bestuurslid benoemd tot lid van verdienste. De onderscheiding werd verleend vanwege zijn verdiensten voor de GRCN in de afgelopen tien jaar. In die periode kwamen onder meer een make-over van Golden Nieuws, een prachtig jubileumboek en een nieuw logo tot stand. De bijbehorende speld werd uitgereikt door voorzitter Wico van der Linden. Hij had lovende woorden voor de inzet van het vertrekkende bestuurslid en reikte hem de bij de onderscheiding behorende speld van verdienste uit.

EC Speld Ad Heesbeen Speld

   Carla Kuipers, Dave Kuipers, voorzitter Wico van der Linden,                                       Ad Heesbeen op de ALV in Eemnes.

   Jack Verboom en José Verboom op de KCM in Hoenderloo.

 

Voor een volledig overzicht van de ereleden en leden van verdienste klik hier...