GRCN Gezondheidsuitslagen

Klik op het onderstaande logo om het bestand te openen.

Het bestand is samengesteld vanaf 2015 en wordt tweemaandelijks bijgewerkt. 

Google Sheets

 

Handleiding Google Sheets klik hier...

De Google Sheet werkt hetzelfde als Excel. In kolommen zijn de onderzochte honden te zien met mogelijkheden tot filterfuncties. Alle onderzochte nakomelingen van een vader- of moederhond zijn in één overzicht te filteren met de daarbij behorende gezondheidsuitslagen. Tevens is het mogelijk te filteren op onderzoeksresultaten. U kunt zoeken op HD-, ED- en ooguitslagen waarbij alle honden met een bepaald onderzoeksresultaat in één overzicht worden weergegeven. Snelle zoekfuncties zijn toe te passen via "CTRL + F".

De GRCN download iedere twee maanden de uitslagen van de onderzoeken op heupen, ellebogen en ogen van de website van de Raad van Beheer. In kolom A ziet u de periode waarover de uitslagen betrekking hebben, dit kan een andere periode zijn dan waarin het onderzoek heeft plaatsgevonden. De Raad van Beheer verstrekt de uitslagen zodra een eventuele bezwaartermijn na de registratie van het onderzoek bij de Raad van Beheer is verstreken.

De GRCN gaat ervan uit dat als een hond een A-heup en een vrije elleboog- en ooguitslag heeft, dit correct ontvangen gezondheidsuitslagen zijn. Heeft een hond een uitslag anders dan genoemd, dan wordt dit gecontroleerd in Dutch Dog Data. De GRCN publiceert pas als het gedownloade overzicht en de gegevens in Dutch Dog Data met elkaar overeenkomen.

Mocht u onverhoopt onjuistheden aantreffen, dan kunt u dit melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij een kopie van de juiste uitslag moet worden meegestuurd. De GRCN is op geen enkele wijze aansprakelijk voor gegevens die door de Raad van Beheer worden verstrekt.

Meer informatie over gezondheidsuitslagen is te vinden op de website van de Raad van Beheer.

 

 deco lijn