Gold UP! punten


De stand Gold UP! 2023 punten: 

Klasse B1:
Naam Voorjager                                             Naam Hond                                                                                               Aantal punten behaald
Willem van Loenen Verdwaal met mij van de Loenense Hoeve 27
Bianca Koreman Flow of Happygold The Lion King 17
Rob Tervoort Aporteur Athos van de Gouden Werkers 17
Nicole Kuik Bonny Lad Jaro of Autumnlight 14
Marcel Ouwerkerk Highway van de Bleckinkhof 10
Gonny van Dijken Fido Fidelity of the Naughty Dogs 10
Carola v.d. Ven Fryske Jelte of The Naughty Dogs 7
Ini Hagedoorn Anser fabalis van Obergums Hand 7

 

Klasse B2:
Naam Voorjager                                               Naam Hond                                                                                                Aantal punten behaald
Hans van Barneveld Pure Dutch Passion oliver Wood 21
Marcel Ouwerkerk Highway van de Bleckinkhof 11
Jack Polderman de Jong Diego Passion of Gold 10
Aad v.d. Zanden Phillgill's Skylar 10
Kees Ouwehand Delight Dice Of Jeronimo's Point 7
Annemarijn Bierenga Bright Malou of Jeronimo's Point 7
Hiljo Stefes Moscargrange Djazz 7
Peter van den Berg River Forlands Sky Full of Stars 4
Arwim Fritzsche Ace Of Golden Spirit Hunters 4
Tanja Blad De Zon Op v.d. Loenense Hoeve 1
Claudia Emck Phillgill's Suzy 1

 

De voorwaarden om een uitnodiging voor de Gold Up! te kunnen ontvangen zijn:

 • De voorjager moet lid zijn van de GRCN;
 • Er worden uitsluitend Golden Retrievers uitgenodigd
 • Het is een voorjager niet toegestaan om met twee Golden Retrievers deel te nemen ondanks het feit dat de voorjager zich met twee Golden Retrievers heeft gekwalificeerd, ongeacht of dit al of niet in dezelfde of verschillende klasse is. De voorjager mag echter zelf bepalen met welke Golden Retriever hij wil deelnemen, het aantal behaalde punten is hierbij niet bepalend.
 • Per klasse kunnen maximaal 12 honden uitgenodigd worden. Indien er meer kandidaten in een klasse zijn dan plaatsen, worden de honden met de hoogste punten uitgenodigd, waarbij de volgende punten per wedstrijd worden toegekend :

Voor de B1:  

Workingtest B1 10 pnt. 7 pnt
MAP B  10 pnt. 7 pnt
OWT (starters) 10 pnt. 7 pnt
Mock Trial (starters) 10 pnt. 7 pnt

Voor uitnodiging in de B1 komen in aanmerking:

 • De 1e twee combinaties uit de B1 klasse van de GRCN workingtesten die zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag
 • De 1e twee combinaties op de door de GRCN georganiseerde MAP in de B klasse die zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag
 • De 1e twee combinaties uit de Starters klasse van de door de GRCN georganiseerde OWT’s, met uitzondering van een door de GRCN georganiseerde OWT Finale, die zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag
 • De 1e twee combinaties uit de Starters klasse van de door de GRCN georganiseerde Mock Trial die een kwalificatie hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e vijf in de einduitslag.

Voor de B2:

Workingtest B2 10 pnt 7pnt 4 pnt 1 pnt
OWT  (Novice) 10 pnt 7 pnt 4 pnt 1 pnt
Mock Trial (Novice) 10 pnt 7 pnt 4 pnt 1 pnt

Voor uitnodiging in de B2 komen in aanmerking:

 • De 1e vier combinaties uit de B2 klasse van de GRCN workingtesten die zijn geëindigd bij de 1e zes in de einduitslag
 • De 1e vier combinaties uit de Novice klasse van de door de GRCN georganiseerde OWT’s, met uitzondering van een door de GRCN georganiseerde OWT finale, die zijn geëindigd bij de 1e zes in de einduitslag
 • De 1e vier combinaties uit de Novice klasse van de door de GRCN georganiseerde Mocktrial die een kwalificatie hebben behaald en zijn geëindigd bij de 1e zes in de einduitslag.

De kandidaten uit de MAP B klasse, de OWT Starters klasse en de Mocktrial Startersklasse worden uitgenodigd voor de B1 klasse.
De kandidaten uit de OWT Novice klasse en de Mocktrial Novice klasse worden uitgenodigd voor de B2 klasse.
Voor eventuele overige beschikbare plaatsen worden combinaties uitgenodigd op basis van behaalde resultaten op GRCN Workingtesten, OWT’s, Mocktrial en MAP. Combinaties die in aanmerking komen voor een uitnodiging in beide klassen met dezelfde hond, worden voor de B2 klasse uitgenodigd. Indien zij zich daarvoor kwalificeren kunnen honden aan maximaal twee edities (per klasse) van de Gold Up!  deelnemen. 

Kandidaten voor de B1 klasse zijn van deelname in deze klasse uitgesloten als ze al tweemaal in de B1 klasse aan de Gold Up! hebben deelgenomen. Kandidaten voor de B1 klasse die in het bezit zijn van een A-diploma zijn uitgesloten van deelname in de B1 klasse. De kandidaten voor de B1 klasse als hiervoor bedoeld zullen worden uitgenodigd voor deelname in de B2 klasse, mits zij niet zijn uitgesloten vanwege redenen hieronder weergegeven.

Kandidaten die in het bezit zijn van een A-diploma, zijn van deelname aan de Gold Up! uitgesloten als ze aan een Workingtest op A niveau, een MAP op A niveau, een OWT in de Open klasse, een Mocktrial in de Open klasse en/of een Veldwedstrijd hebben deelgenomen.

Voor het volledige reglement van de Gold UP! klik HIER.